Jdi na obsah Jdi na menu

Vtipné texty - vánoční dárek

24. 12. 2007

Vanoční přání texty



Žádám Vás o odřezání spodních větví na Vašem stromečku, abych si neodřel prdel, až Vám pod něj příjdu nasrat... Ježíšek

Příjemné vánoční chvíle při kradení smrčku, smažení leklého kapra, průjmu z poslední porce salátu a mnoho štěstí v novém roce při zásahu petardou přeje...

Chci se k Tobě přitulit, pošeptat Ti mé přání vánoční, Štědrý den s Tebou oslavit a držet Tě za ruku na mši půlnoční. Krásné Vánoce!

Co patří k těm pravým tajuplným Vánocům? Ozdobený stromeček, světla svíček, čerstvě napadaný sníh, pohádky, vůně cukroví, jmelí a ... moje babička, ten nejhodnější člověk na světě. Krásné Vánoce a všechno nejlepší v novém roce!

To nejsou jen dárečky a překvapení, ale především láska, porozumění a štěstí. Přeji Ti, ať je po Tvém boku vždy někdo, s kým se můžeš o to všechno podělit. Veselé Vánoce!

Krouhnul jsem zatáčku, saně se zvrhli, dárky jsou na sračku a sobi zdrhli! Už nečekej Ježíšek...

Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává, chybí už jen pár stran v kalendáři, vánoční čas nastává. Stromek se těší na nový kabát do něhož se zahalí. "Co bude pod ním?" To smíme hádat, než se dárky rozbalí. Krásné Vánoce!

Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní anýz a vanilka. Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu vánoce štastné a veselé.

Krásné Vánoce chci Ti přát, aby měl člověk člověka rád, aby jeden druhému víc štěstí přál, aby i ten nový rok za to stál.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

haha - haha

24. 12. 2008 17:37

haha