Jdi na obsah Jdi na menu

Vtipy 1. sada

30. 12. 2006

1) Jdou Jarda a Pepa po ulici a kolem nich projede jeden bezhlavý motorkář. Potom druhej a potom třetí. Pepa už nevydrží a říká hele jardo neměl bych si tu kosu dát na druhý rameno:-)

2) Příjde pan Inspektor do třídy a probíhá vyučování.Posadí se za Pepíčka. Po 20 minutách se paní učitelce zlomí křída. Ptá se:,,Děti co to znamená?" Hlásí se jen Pepíček.,,To je ale krásná prdelka!" Paní učitelka ho pošle s pětkou a s poznámkou do lavice. Pepíček se otočí na inspektora a říká:  ,,Když to nevíš tak nenapovídej kreténe!!!!!!!"

3) Obchází ježek kolem sudu.Potom se ptá:,,Kdy ten plot skončí?"

4)Víte proč blondýna před zrdcadlem zavírá oči?Aby se viděla, když spí

5)Vsadí se Čech Američan a Rus, kdo dojde nejdál. Jde R a dojde k výtahu. Tam je na dveřích napsáno: Kdo otevře tyto dveře zemře R si toho nevšímá a vyjede do 502. patra. Tak otevře výtah a tam je na jedních dveřích napsáno: Kdo otevře tyto dveře zemře. Už se bojí a sjede dolů. Jde A a zdolá překážky co  R a jde do těch dveří a tam leží kniha a na ní je napsáno: Kdo otevře tuto knihu zemře. Už se bojí tak sjede dolů a jde Č zdolá ty překážky co A a otevře tu knihu a tam je napsáno: Kdo otevře tuto knihu na straně 180 zemře. On to ignoruje a otevře knihu na straně 180 a tak je napsaáno: Jakto, že si se nebál debile?!

Další kupu vtipů naleznete v balíčku 2 POZOR pořád se připravuje!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář